Hoe krijg je Wenen weer uit je hoofd?

Niet alleen twee Abdijsessies en de inspiratiereizen naar Malawi en Parijs liggen nu achter ons, ook de voorjaarsreis naar Wenen is verleden tijd. Met een mooie groep doken we het laatste weekend van mei diep in de geschiedenis van Wenen: in de muziek van Mozart & Schubert en in het rijk van de Habsburgers. Van het vorstenhuis dat  Midden-Europa meer dan 600 jaar en al doormodderend regeerde. Dit vreemde, onsamenhangende en doormodderende land, het Habsburgse Rijk, zo lieten Elleke Schoenmakers en Ralf Bodelier zien, lijkt wel een blauwdruk voor de huidige Europese Unie.

Maar nu is de vraag: hoe krijg je vier dagen Wenen [zonovergoten, wandelend en vol Grüner Veltliner] weer uit je hoofd? Hoe kom je weer los van de prachtige architectuur van de stad, de zoele avonden in de Biergarten en de overrompelende muziek in de Annakirche en de Stephansdom? Lukt dat door gewoon weer aan het werk te gaan? Lukt dat door de dagelijkse beslommeringen weer op te pakken?

Of doe je dat, zoals de Curious Cosmopolitan, door weer vol aan de slag te gaan met nieuwe activiteiten? Met de Abdijsessies van dit najaar, en met de aanstaande reizen naar Jeruzalem, Wenen en Parijs? Wenen en Jeruzalem zitten inmiddels al vol. Maar zowel voor de abdijsessies komend najaar als voor de inspiratiereis naar Parijs in september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voel je welkom! www.curicos.nl